DRIFT SHOW MED NOGLE AF DANMARKS BEDSTE PT 67 KØRERE TILMELDT

Til StruerMotorfestival kan vi præsentere nogle af danmarks bedste  driftere.  Glæd jer til et helt fantastisk show

Deltager Liste: pt 67 Opdateres løbende.

Jimmy L. Sørensen – Patrick Nedergaard – Lasse Søholt – Rasmus Søholt – Jonas rasmussen – Nick Madsen -Mikkel Kraus Holler -. Tamas Murancsik – Dannie Møller Jensen – Andreas Anker Olsen -Steffen Lyngsø – Søren Ting Mikkelsen – Christrian Christensen – Anders Scharff – Steffen Søgaard – Nicolai Petersen – Kristian Bruun – Mathia husum – Bo Spetzler -Dennis Madsen – Jacob Rytter – Mikkel Spanner – Casper Spanner – Nicolai Damgaard – Morten Wiener Larsen – David Christensen – Elvin Lundsten – Jens Frandsen – Allan Bo Pedersen – Per Olesen – Rasmus mose – Kristian Hykkelbjerg – Klaus Hykkelbjerg – Brian Jeppesen – Emil Hartung – Jonas Lauridsen – Dan Højbjerg – Thomas Bro – Jonas Lauridsen – Rasmus Munksgaard – Kristian Hykkelbjerg – Klaus Hykkelbjerg – Jens Frandsen – Klaus Nielsen – Jesper Falch – Emil Hartung – Steffen Lyngsø – Kristian Brun -Bo Spetzler – Dan Højbjerg – Thomas Bro – Jonas Lauridsen – Rasmus Munkgaard – Kristian Hykelbjerg – Klaus Hykelbjerg – Jens Frandsen – Klaus Nielsen – Jes Mors Boisen – Frederik Dahlberg – Claus Andresen Martin Wiener – Lasse Nedenskov lund – Mads Stistrup – Jacob jensen – Anna Bjerrehus – Kim Iversen – Peter Larsen – Lars Henriksen – Rami Markus – Erik Hunter Copion – Morten Kruse – Jay White – NIcolas Lund – Jacob Jensen – Jesper Lybech – Julius Born – Per svensson – Kay Kindel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *